Verhuur

Woning verhuur aan expats in Den Haag.

Zou u uw woning zorgeloos willen verhuren? Jenter Real Estate helpt u graag bij het realiseren van deze wens! Ons team zet haar brede netwerk van expats, multinationals en ambassades in om de juiste huurder voor uw woning te vinden.

De dames van Jenter Real Estate zijn betrouwbaar, betrokken en enthousiast en u kunt op hun expertise rekenen. Jenter Real Estate is een gespecialiseerd vastgoedmakelaar en is expert op het gebied van verhuur en beheer van (tijdelijke) woonruimte. Van A(dvies) tot Z(akelijke verhuur); we informeren u graag over onze diensten en mogelijkheden om verhuur nog aantrekkelijker te maken.

Het team van Jenter Real Estate brengt uw woning of appartement onder de aandacht door publicaties op websites als Pararius, Funda en Xpat Rentals. Wij zorgen voor optimale zichtbaarheid en vindbaarheid van de woning en zullen deze tevens op social media kanalen presenteren. 

De dames van Jenter Real Estate hebben jarenlange ervaring in de vastgoedmarkt. Daardoor kunnen zij adviseren hoe u het beste rendement kunt behalen met verhuur. Ook zijn zij bekend met de verhuurwetgeving en kan het team van Jenter Real Estate u begeleiden bij het gehele proces. Dat doen zij met veel plezier en bevlogenheid!

Er kan een vrijblijvende afspraak op locatie gemaakt worden met een van onze verhuur experts. Tijdens het gesprek ontvangt u meer informatie over de diensten die het team kan bieden. Bovendien denken we graag met u mee over de verhuurmogelijkheden en de te realiseren huurprijs. 

  

Neem contact op

Woning aanmelden

 

Gaat u tijdelijk naar het buitenland? Of is er een andere reden waarom u uw woning tijdelijk zou willen verhuren? Jenter Real Estate helpt u graag bij dit proces! 

Voor tijdelijke verhuur zijn er twee mogelijkheden waarbij we u graag adviseren. U kunt namelijk op basis van de leegstandwet de woning verhuren of de verhuur laten plaatsvinden middels een kortdurende huurovereenkomst (maximaal twee jaar). Indien u de woning wilt verhuren via de leegstandwet, zijn er een aantal voorwaarden waar u als verhuurder aan moet voldoen. Zo bent u bijvoorbeeld genoodzaakt om de woning te koop aan te bieden en er moet een vergunning worden aangevraagd bij de gemeente. Neem contact met ons op als u uw woning graag tijdelijk zou willen verhuren, dan helpt Jenter Real Estate u er graag bij.  

Veel gestelde vragen