Bouwtechnische keuring

Bouwkundige keuring woning € 369,- 

Waarom een Bouwtechnische keuring?

Voorkom verrassingen en weet wat je koopt! Dankzij een onafhankelijke bouwtechnische keuring kan je voorkomen dat je teveel betaalt voor een woning. Je verkleint de kans op een miskoop aanzienlijk. In deze uitgebreide rapportage van de inspecteur kunnen gebreken worden geconstateerd, die hoge kosten met zich meebrengen. Doordat je hiervan op de hoogte bent, krijg je inzage in de kosten om het huis in goede staat te brengen. Deze kosten komen bovenop het aankoopbedrag; een vervelende verrassing met nadelige gevolgen. Een bouwkundige keuring geeft jou de duidelijkheid en meer zekerheid die je nodig hebt bij de aankoop van een nieuwe woning. Ook heb je deze keuring nodig bij het verkrijgen van een hypotheek. Deze investering is al spannend genoeg, wij van Jenter Real Estate ondersteunen je graag bij dit aankoopproces om jouw woonplezier te vergroten. Lees hier meer over onze diensten en hoe we je kunnen versterken als ervaren aankoopmakelaar. Voorkom verrassingen en gun jezelf een stuk zekerheid bij deze investering.

Samenwerking tussen Jenter Real Estate en Homekeur

Jenter Real Estate werkt samen met Homekeur bij de uitvoering van de bouwkundige keuringen. De deskundige inspecteurs van Homekeur zijn ervaren en gedreven. Wij van Jenter Real Estate kiezen graag voor kwaliteit. Homekeur is dé specialist in het uitvoeren van een bouwkundige keuring en daarom werken wij met deze experts samen om tot de beste resultaten te komen. Belangrijk is dat je zelf ook aanwezig bent tijdens deze bouwtechnische keuring, op die manier krijg je een indruk van de huidige conditie en ontdek je waarop gelet wordt tijdens deze keuring. Het bouwkundig rapport geeft jou alle informatie over de bouwtechnische staat van de woning. Daardoor is het rapport een waardevolle toevoeging bij de aankoop van jouw nieuwe thuis. 

De werkwijze bij een bouwtechnische keuring

Heb je interesse in het laten uitvoeren van een bouwkundige keuring door de specialisten van Homekeur? Wij van Jenter Real Estate adviseren je om jouw gegevens achter te laten via onderstaand contactformulier, zodat de aanvraag verwerkt kan worden. Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie met daarin de vraag om een afspraak te maken met de inspecteur die de bouwtechnische keuring voor jou zal uitvoeren.