Vliegende start voor Jenter Real Estate

De naam Jenter Real Estate is ontstaan toen oprichtster Tayamara de Hilster in Noorwegen op vakantie was. Zij werd verliefd op het land en de cultuur, ook kwam zij geïnspireerd terug. Een paar jaar later besloot zij om voor zichzelf te beginnen na jaren de functie van bedrijfsleider bij een ander makelaarskantoor te hebben bekleed. Met alleen dames in haar team, werd het kantoor ‘Jenter’ genoemd. Jenter is de Noorse vertaling voor meisjes.  De dames van Jenter Real Estate hebben jarenlange ervaring in vastgoed en houden van een persoonlijke aanpak. Ook denken zij graag mee om tot het beste resultaat te komen. Ontvangt u graag meer informatie om de mogelijkheden van een samenwerking te bespreken? Bekijk dan de contactpagina om een afspraak te maken. 

 

 Tayamara de Hilster

Tayamara de Hilster

Trotse Eigenaar
Aangenaam kennis te maken, ik ben Tayamara de Hilster en ik heb Jenter Real Estate opgericht. Mijn missie? Zoveel mogelijk mensen een glimlach bezorgen door het vinden van de juiste huur of koopwoning, die geschikte huurder voor uw huurwoning of de verkoop van uw woning met een goed resultaat. Met veel succes werk ik dagelijks aan het creëren van de perfecte match tussen huurder en verhuurder of koper en verkoper. Ik hou van het contact met klanten en geniet met volle teugen wanneer er een samenwerking is gerealiseerd. Voorheen heb ik gewerkt als makelaar en als bedrijfsleider. Ik ben expert op het gebied van lange termijn verhuur, financieel- en technisch beheer en vastgoed onderhoud. Ons team bestaat uit daadkrachtige, klantgerichte en betrouwbare collega’s en ik ben trots dat we met elkaar zoveel mooie projecten invulling mogen geven met als resultaat: tevreden klanten.
070 - 22 11 698 06 - 24 59 98 19
Nicole Moningka

Nicole Moningka

Ervaren en Punctuele Makelaar

Ik ben Nicole Moningka en met veel trots ben ik werkzaam voor Jenter Real Estate. Mijn kennis en kunde op het gebied van verkoop en aankoop zet ik graag in om het beste resultaat te bereiken voor de klant. Ik ben pas tevreden wanneer de klant dit ook is. Ik kan niet wachten om uw vastgoedbelangen te behartigen, ik hoor graag wat Jenter Real Estate voor u kan betekenen. Van A(dvies) tot Z(akelijke verhuur); we informeren u graag over onze diensten en mogelijkheden om verhuur nog aantrekkelijker te maken. 

070 - 22 11 698 06 - 20 54 88 31