Beschrijving

Op loopafstand van Centraal Station en het centrum van Den Haag gelegen appartment met 1 slaapkamer. Het appartement heeft een moderne keuken en is volledig gemeubileerd. Vanuit de woonkamer heb je uitzicht op het Haagsche bos. Openbaar vervoer, uitvalswegen en de gezellige winkelstraat de Theresiastraat zijn in de directe omgeving van het appartement.

Toegang tot het complex op de begane grond, lift naar de 2e etage vanwaar je via de gallerij bij de entree van het appartement aankomt. Via de hal kom je in de ruime woonkamer met uitzicht op het Haagsche bos. Vanuit de woonkamer is de half open moderne keuken te bereiken. De keuken is voorzien van alle apparatuur. Vanuit de woonkamer tevens toegang tot het over de gehele breedte van het appartement gelegen balkon. De slaapkamer is voorzien van een tweepersoonsbed, ruime garderobe kast en bied toegang tot de badkamer. In de badkamer is een wastafel, ligbad en wasmachine aanwezig. Het toilet is apart.

Dit perfect gelegen appartement is per direct beschikbaar. Bel Jenter Real Estate voor het maken van een bezichtiging afspraak.

Kenmerken